Geçmiş MHP Dilovası ilçe yöneticilerinden Yusuf Turhan il delegeleri üzerinden yüklendi.

|

Yusuf Turhan : MHP Dilovası il delege listesi resmen Akay aile şirketine dönmüş

Turhan yaptığı açıklamada; MHP üzerinde dünden bugüne oynanan oyunlara şahit olduk, ancak MHP nin dibini oyanlara meydanı bırakıp, MHP ve liderine samimiyet ve sadakatla arka çıkanları ötelemek,yok saymak hiçkimsenin hakkı da değil, haddi de değildir.
Düne kadar  sustuk ancak biz sustukça kendilerini haklı sayanlar karşısında susmayacağımız bilinmelidir. dedi

MHP 6. Olağan Büyük Kongresi'nde tek liste ile gerçekleşti. Gerçekleşen kongrede Ülkü Ocakları Dilovası İlçe Başkanı Erdem Sıtar, MHP Dilovası İlçe Başkanı oldu.
Geçmiş MHP Dilovası ilçe yöneticilerinden Yusuf Turhan il delegeleri üzerinden yüklendi. MHP Dilovası il delege listesinde görevi devreden eski MHP Dilovası İlçe Başkanı Ayhan Akay'ın kendisiyle aynı soyadını taşıyan akrabalarının yer almasına tepki gösterdi. 13 isimin yazıldığı il delegesinde 10 isim Akay soyadı olduğu görüldü.

 


Yorup Yap

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.